Vanliga frågor

Alicenta är extremt flexibelt och dynamiskt, vilket gör att det går att implementera på en mängd olika branscher där det finns ett behov att registrera uppdrag, hantera kunder och administrera arbetsrutiner. Exempel på företag systemet passar för är inom bevakning, brandskydd, bygg, fastighetsskötsel/-jour, hantverk, städning, störningsjour, åkerier och mycket mer. Kontakta gärna oss om du vill veta mer hur vi kan anpassa systemet för just ditt företag.

Alicenta går smidigt att koppla till Fortnox så att varje arbete blir en egen faktura. Du kan också koppla systemet till valfri larmcentral om du exempelvis arbetar med bevakning eller störningsjour. Behöver du mata in information från e-post går det alldeles utmärkt. Kontakta gärna oss om du har frågor om andra integrationer.

Du kan hämta ut din data och statistik både som Exceldokument och som PDF. Systemet låter dig välja ut data och presentera den precis så som du önskar. Du kan också automatisera rapporteringen så att den skickas ut till berörda kunder automatiskt veckovis eller månadsvis.

Saknar du svar på någon av dina frågor?

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig!