Om oss

Alicenta ägs och drivs utav DASI Software AB som består av ett erfaret team med olika bakgrunder som har mer än 20 års erfarenheter från olika branscher. Vi ser ett behov på marknaden av hållbara, dynamiska och driftsäkra system som underlättar de vardagliga arbetsrutinerna. Vi ser även ett ständigt ökat behov av integrationer mellan olika system, där man på ett säkert och smidigt sätt kan överföra sina uppgifter mellan systemen för att kunna exempelvis fakturera/rapportera sina utförda tjänster med mera.

På DASI Software AB förstår vi att din framgång beror på din förmåga att leverera exceptionella upplevelser till dina kunder! Det är därför våra mjukvarulösningar är designade för att hjälpa dig att göra just det. Våra mjukvarulösningar är speciellt framtagna för att effektivisera din verksamhet, öka produktiviteten och hjälpa dig att nå dina mål snabbare än någonsin tidigare.

Med vår spetsteknologi och våra användarvänliga gränssnitt kommer du att kunna effektivisera din verksamhet och ge bättre service till dina kunder. Vårt team av experter är specialiserade på den senaste tekniken, så du kan lita på att vi levererar de bästa produkterna för att möta dina behov.

Men vi pratar inte bara om teknik. Vi är också engagerade i att leverera exceptionell kundservice. Vårt team är alltid här för att hjälpa dig med alla frågor eller funderingar du kan ha, och vi kommer att arbeta med dig varje steg på vägen för att säkerställa att du är nöjd.

Så varför vänta? Välj DASI Software AB för mjukvarulösningar som kan hjälpa dig att leverera bättre service och hålla dina kunder nöjda. Oavsett om du är en liten startup eller ett stort företag, kommer vi att arbeta med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov. Kontakta oss idag för att få veta mer!

Vill du veta mer om Alicenta eller prova vår demoversion kostnadsfritt?